PUCH e-bikes

puch-header

PUCH e-bikes koop je bij Fred Kooij

De elektrische fietsen van Puch zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, door het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen van Bosch, Shimano STePS en Bafang. Wij hebben diverse modellen in onze showroom klaar staan. Wij vertellen u graag meer over deze fantastische fietsen. Kom bij ons langs of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd? Neem contact op! fietsen puch-fietsen-3

Wij zijn officieel dealer van PUCH e-bikes

Fred Kooij is officieel dealer van PUCH e-bikes. Alle fietsen zijn uitgerust met onderdelen van bekende Nederlandse toeleveranciers. Wij leveren twee soorten e-bikes; met midden- en voorwielmotor. De collectie is niet alleen degelijk maar vallen ook op door hun opvallende looks. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

showroom

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een e-bike van topkwaliteit voor een goede prijs? Dan is een PUCH e-bike een uitstekende keus. Wij hebben een ruim aanbod PUCH fietsen. In onze showroom kunt u de verschillende fietsen bekijken. Uiteraard kunt u ook een uitgebreide proefrit maken. Voor vragen kunt u terecht bij onze specialisten, zij helpen u graag!

werkplaats

Voor onderhoud kunt u ook bij ons terecht

Naast de verkoop van diverse PUCH e-bikes kunt u bij ons ook terecht voor de onderhoud van uw PUCH e-bike. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw elektrische fiets is het belangrijk om minimaal één keer per jaar een servicebeurt te laten uitvoeren. In onze werkplaats zorgen wij ervoor dat u snel weer veilig verder kunt fietsen!

Bekijk alle Puch modellen

© 2024 / alle rechten voorbehouden / Algemene Voorwaarden / Privacy verklaring / Bovag-Garantie